Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 65 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Відбивні по-домашньому


  • 800 г свинної вирізки
  • 400 г цибулі
  • 400 г печериць
  • 200 г твердого сиру
  • 300 г майонезу
  • 100 г сметани
  • 6 ст.л. рослинної олії
  • сіль, перець, мелений коріандр.
Відбивні по-домашньому

М'ясо нарізати поперек волокон, відбити, посолити, поперчити. Цибулю нарізати півкільцями, гриби шматочками. Гриби обсмажити у 2 ст.л. олії. На дно добре змащеної форми викласти цибулю, полити майонезом. Далі - прошарок м'яса, знову - майонез. На м'ясо викласти гриби, посолити, полити їх сметаною і притрусити коріандром. Все посипати тертим сиром і запікати при температурі 170-180 градусів близько години.

Додано: 2009-02-02 18:12:16    Переглядів: 12019    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua