Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 131 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Груші запечені з беконом і фенхелем


проста в приготуванні закуска, з вишуканим смаком

  • 800 г фенхелю
  • сік 1 лимона
  • 600 г стиглих груш
  • вершкове масло для змащування форми
  • 150 г бекону нарізаного прозорими скибочками
  • 100 мл білого вина
  • перець
  • 150 г твердого сиру.

Груші запечені з беконом і фенхелем

Фенхель почистити і розрізати на 6-8 частин, скропити лимонним соком. Груші почистити, видалити серцевину, м'якоть розрізати на 6 частин. Скропити залишками лимонного соку. Підсолену воду довести до кипіння і 5 хвилин бланширувати в ній фенхель. Вийняти і дати стекти воді. Фольгу змастити маслом. Частинки груш обгорнути скибочками бекону. Духовку нагріти до 2200С. У форму шарами викласти груші і фенхель. Залити вином і поперчити. Зверху покрити скибочками сиру. Запікати в духовці 20 хвилин.


якщо не знайдете фенхель, то до скибочок груш можна  додати свіжий розмарин або естрагон

Додано: 2012-08-09 12:04:24    Переглядів: 107    Рецепт від: Ольга
Категорія: Гарячі закуски
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua