Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 120 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Курячий рулет зі шпинатом, грибами і сиром



  • 1 кг курячого філе
  • 250 г бекону
  • 0.5 кг шампіньйонів
  • 2 цибулини
  • 100 г тертого твердого сиру
  • 100 г мелених горіхів
  • 2 пучки шпинату
  • 2 яйця
  • 1 зубчики часнику
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • сіль, перець, рослинна олія, мелений коріандр
Курячий рулет зі шпинатом, грибами і сиром

Кожне філе розрізати вздовж навпіл, відбити, посолити, поперчити, притрусити меленим коріандром, скропити олією і залишити маринуватися на 20хв. Приготувати начинку: цибулю і гриби порізати кубиками, шпинат подрібнити. В олії обсмажити гриби разом з цибулею, а, коли уся рідина випарується, додати шпинат і потушкувати ще 2-3хв. Готову начинку зняти з вогню, посолити, поперчити, охолодити і змішати з яйцями. Промариноване філе викласти на розстелену харчову плівку так, щоб шматочки накривали краї один одного. Змастити філе грибною начинкою, зверху посипати тертим сиром і горіхами, часник порізати на пластинки і викласти поверх начинок. З допомогою плівки згорнути м’ясо у вигляді рулета.  Бекон порізати на тонкі смужки і обгорнути ними рулет. Викласти рулет у змащену форму для запікання, зверху покласти шматочки масла, накрити фольгою і випікати при 200)С протягом 20хв, зняти фольгу і продовжувати випікати рулет, поки  він не підрум’яниться. ГОтовий рулет охолодити і порізати на шматочки. Також можна подавати гарячом з гарніром.


Додано: 2012-05-30 17:10:38    Переглядів: 543    Рецепт від: Lara!
Категорія: Гарячі закуски | Птиця
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua