Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 107 гостей на сайті

Коментарі

  • Паска по-італійськи
    Виправила рецепт, пекла цьогоріч з 5 ст.л. цукру, то дуже солоденькі і смачненькі вийшли
  • Вербна неділя
    Ну так, саме від знання фольклору і власних традицій усі біди нації загалом і нас з вами як особисто...
  • Вершкова карамель (іриски)
    Пане Леонід! Дивний тон коментаря. Мені шкода, що ви розчарувалися, але до чого тут мій ймовірний да...
  • Вершкова карамель (іриски)
    От лихо, обдурили старого дурня, який повірив Автору рецепту і спробував приготувати для своїх онукі...
  • Вербна неділя
    Ото ж бо, що наші українці більш схильні вірити у різні дурні забобони, ніж Богові Святому і, саме т...
RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Ковбаса і шинка на Великдень PDF Друк E-mail

Вепр і свиня у міфологічному світогляді багатьох індоєвропейських народів пов'язаний із сонцем та аграрним культом. Як правило, вепр асоціюється із чоловічою силою, міцністю, а свиня - з силою землі, теплом і родючістю.

Відгомони колишнього вшанування свині є у деяких християнських легендах.Тому й існує традиція освячувати на Великдень сало та поросят. Страви зі свинини українці готують на два найбільші календарні свята - Великдень і Різдво.

Пропонуємо Вам кілька рецептів.

Ковбаса домашня смажена - 1

Ковбаса домашня смажена - 2

Ковбаса домашня смажена - 3

Ковбаса домашня смажена - 4

Ковбаса домашня копчена

Шинка запечена з часником

Шинка запечена у тісті за старовинним рецептом

Шинка копчена

Ковбаса-паштетівка

Шинка запечена з морквою і часником

Шинка в квасі

Шинка запечена з медом і гірчицею

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua