Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 136 гостей на сайті

Коментарі

RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Ковбаса і шинка на Великдень PDF Друк E-mail

Вепр і свиня у міфологічному світогляді багатьох індоєвропейських народів пов'язаний із сонцем та аграрним культом. Як правило, вепр асоціюється із чоловічою силою, міцністю, а свиня - з силою землі, теплом і родючістю.

Відгомони колишнього вшанування свині є у деяких християнських легендах.Тому й існує традиція освячувати на Великдень сало та поросят. Страви зі свинини українці готують на два найбільші календарні свята - Великдень і Різдво.

Пропонуємо Вам кілька рецептів.

Ковбаса домашня смажена - 1

Ковбаса домашня смажена - 2

Ковбаса домашня смажена - 3

Ковбаса домашня смажена - 4

Ковбаса домашня копчена

Шинка запечена з часником

Шинка запечена у тісті за старовинним рецептом

Шинка копчена

Ковбаса-паштетівка

Шинка запечена з морквою і часником

Шинка в квасі

Шинка запечена з медом і гірчицею

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua